За Нас

Началото на производството на мебели ‘Nino home’ се поставя още през 1989 г. с направата на кухни по поръчка и корпусна мебел. През 1993 г. фирмата разширява своя асортимент и реализира продукти  в категориите: мека мебел, спални, гардероби, скринове, секции, мебели за трапезарии и кухни и въобще цялостно обзавеждане за дома.
‘Nino home’ в основата си е семейна фирма. Цялата продукция се
произвежда в Турция, Бурса, Инегьол . Фирмата инвестира в качествени машини, а в самото предприятие работят добре подготвени и с дълъг професионален стаж майстори в областта на мебелното производство.
От началото на своето създаване до днес основната идея, която
съпътства съществуването на ‘Nino home’ е постигането на все по-високо качество, спечелването на все повече клиенти, които да остават доволни от огромното разнообразие, дизайнерски решения, любезно обслужване и конкурентни цени. Тази идея именно води до бързия темп на развитие на фирмата.
Кухненските обзавеждания с марка ‘Nino home’ са винаги актуални на пазара, заради своята достъпност, удобство, функционалност, стил,
здравина и безопасност при експлоатация. Те са предпочитани в
обзавеждането на дома.
Фирмата държи на коректните си отношения,  както с клиентите, така и със своите партньори,  в България работи с дистрибутори на едро и осигурява възможност за избор между над 200 цвята материали за корпусна мебел.
‘Nino home’ се стреми винаги да е на първо място и може да бъде Ваш
добър партньор.
Очакваме Ви!